Kauniaisten perinteisin parturi-kampaamo palveluksessasi

Yhteystiedot

Kampaamo Nyberg Harri tuottaa laadukkaita parturi- ja kampaamopalveluja Kauniaisten asukkaille vuosien kokemuksella ja henkilökohtaisella palvelulla. Sinun tyytyväisyytesi on meidän tavoitteemme. Tällä sivulla pääset tutustumaan palveluihimme ja hinnastoomme. 

Varaa aika

Palvelumme

Meiltä löydät erittäin kattavan valikoiman erilaisia kampaamo- ja parturipalveluita perusleikkauksesta edustaviin ja tyylillä tehtyihin keinovärjäyksiin. Jokapäiväisessä käytössämme ovat laadukkaat Keunen hiustenhoitotuotteet. Keunen tuotteilla hiuksesi pysyvät terveinä ja kiiltävinä arjen kiireissä ja juhlan humussa. Liikkeemme myydyin tuote onkin Keunen hopeashampoo. Tutustu palveluvalikoimaamme ja hinnastoomme tarkemmin, ja soita meille varataksesi aika.

Kampaamopalvelut

Kampaamopalveluissamme riittää ammattitaitoa ja valinnan varaa. Hiusten ja päänahan hoidot pesusta haudehoitoihin ja föönaukseen kuuluvat perushoitoihimme. Pienimuotoiset muotoon leikkaukset käyvät nopeasti ja edullisesti. 


Toteutamme myös hiusten kiharrukset, kestovärjäykset, raidoitukset sekä kulmien ja ripsien käsittelyt. Värjäykset hoituvat niin lyhyille kuin pitkillekin hiuksille. Erillisenä työnä teemme myös kulmien ja ripsien käsittelyt värjäyksestä lakkaukseen. Täyteen palveluvalikoimaamme pääset tutustumaan alla olevan hinnaston kautta.

Parturipalvelut

Mikä tyylisi sitten onkin, teemme hiusten leikkaukset juuri haluamallasi tavalla. Meiltä onnistuvat myös erikoisleikkaukset ja mallin muutosleikkaukset, joilla saat aivan uutta näköä hiuksiisi.


Varaa parturikäynti tästä!

Hinnasto

HIUSTEN JA PÄÄNAHAN HOITOKÄSITTELYT
  KIHARTAMISKÄSITTELYT
  Hiusten pesu12Kestokiharointi lyhyet/pitkät60-120
  Hiusten pikahoito6VÄRIKÄSITTELYT
  Haudehoito25Kestovärit lyhyet/pitkät60-150
  Hiustenleikkaus29Moniväri lyhyet/pitkät66-200
  Mallin muutosleikkaus 60Raidat lyhyet/pitkät62-150
  Muotoon tasoitus (alle 1 cm)21-29Raidat folio tai kelmu lyhyet/pitkät80-200
  Otsahiusten leikkaus11-13Tyvivärjäys (1 cm tai vähemmän)58
  Muodikas kampaus22Kevytvärjäys lyhyet/pitkät40-60
  Föönaus15-40Värihuuhtelu30
  Juhla- tai morsiuskampaus100-200KULMIEN JA RIPSIEN KÄSITTELYT
  Muotoon kuivaus10-22Kulmien värjäys12
  MIESTEN HIUSTENLEIKKAUSRipsien värjäys12
  Leikkaus29Molemmat23
  Erikoisleikkaukset29-50Kampausneste5-7
  Lasten hiustenleikkaus alle 7 v.25Lakka tai kiilto4-7